Lees hier enkele reviews van klanten die jou zijn voorgegaan:

Kamerman

     

Eindresultaat helemaal naar onze zin mede door Klusbdrijf Brabant Helaas kon de indeling van de badkamer niet worden zoals deze getekend was. Hierover werd goed meegedacht door Amir de baas van Klusbedrijf Brabant die onze badkamer ging renoveren. Er werd Een plan van aanpak gemaakt. Al het personeel dat via Amir bij ons zijn geweest werken erg netjes en zorgen dat het weer opgeruimd is aan het einde van de dag. Alles word geregeld van container voor al het afval tot de oplevering van de nieuwe badkamer. Elke dag werden we gebeld door Amir of alles naar wens verliep. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze badkamer en toilet beneden mede door Klusbedrijf Brabant maar natuurlijk ook door Jurgen van Sani4all die ons goed geadviseerd heeft met de aankoop van onze spullen voor de badkamer.

Jurgen

     

Wij zijn erg tevreden met onze badkamer. Na een aantal badkamer speciaalzaken te hebben bezocht kwamen we bij Jurgen, hij heeft ons het juiste advies gegeven en prijs kwaliteit erg goed. Amir met zijn team van Klusbedrijf Brabant hebben er voor gezorgd dat we nu na 7 werkdagen al van onze badkamer kunnen genieten i.p.v. 10 werkdagen. Niks is teveel bij Amir, we vroegen of hij alsnog een verlaagd plafond met spotjes kon monteren en de volgende dag lag het plafond er al in. Die beste man met zijn team werken ontzettend hard en denken met de klant mee.

Chantal

     

Vandaag is onze prachtige badkamer opgeleverd! Sani4all samen met Klusbedrijf Brabant hebben echt een top werk uitgevoerd. Onze badkamer is erg klein maar voldoet nu aan al onze wensen. Wij zijn bij Sani4all door Jurgen erg goed geholpen, voor ons was het budget erg belangrijk en Jurgen heeft echt zijn best gedaan om met ons mee te denken om toch onze wensen te laten uitkomen, dit waarderen wij enorm! De vakmannen van Klusbedrijf Brabant hebben alle zorgen uit onze handen genomen en hebben alles netjes gemonteerd. Super blij mee!

Joey

     

Ontzettend tevreden! Van aanschaf tot opleveren, alles tot in de puntjes verzorgt. Klusbedrijf Brabant jullie zijn toppers! Werken efficiënt en onderhouden tussentijds contact waardoor je constant up-to-date blijft. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen en zeker ook voor ons eventueel in de toekomst.

Jacco

     

Wij zijn geholpen door Jurgen, samen met hem onze droom badkamer uitgezocht. Bij levering waren er tegels te weinig en breuk geleverd wat direct door Jurgen is opgepakt en opgelost waardoor de tegelzetter niet stil kwam te staan, top! Mijn hele grote complimenten aan Amir en zijn team van Klusbedrijf Brabant, wat een vakmannen. Alles wordt van begin tot eind besproken of gevraagd en indien gewenst nog aangepast. Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en nu genieten.... Jurgen en Amir bedankt voor alles.

Hein

     

Vriendelijke service bij Sani4all. Binnen n half uur waren we dr uit. Afspraken worden goed nagekomen en uitgevoerd, zelfs op zondag kwam de monteur langs om n storing op te lossen. Dus ook alle lof voor klusbedrijf Brabant! Alles wordt netjes opgeruimd en afgevoerd. Dikke aanrader!

Jacha en Julien

     

Super fijn geholpen door klusbedrijfbrabant en sani4all Kaatsheuvel. Denken mee en zorgen voor een oplossing. Hebben inzicht en werken goed samen. De expertise in de praktijk van klusbedrijfbrabant is super fijn.