Veel gestelde vragen van klanten die jou zijn voorgegaan

Alle sanitair mag jij zelf uitkiezen bij een winkel van jouw eigen keuze. Daarnaast is het goed om te weten dat wij eigenaar zijn van Sani4All Kaatsheuvel, dus wij raden je in ieder geval aan om eens te komen kijken naar onze winkel voor je sanitair. Zo heb je alles onder één dak!
Een keuken mag jij zelf uitkiezen bij een winkel van jouw eigen keuze. Daarnaast is het goed om te weten dat wij eigenaar zijn van Kitchen4All Kaatsheuvel, dus wij raden je in ieder geval aan om eens te komen kijken naar onze winkel voor je keuken. Zo heb je alles onder één dak!
De tegels mag jij zelf uitkiezen bij een winkel van jouw eigen keuze. Daarnaast is het goed om te weten dat wij eigenaar zijn van Sani4All Kaatsheuvel en Kichen4All Kaatshevel, dus wij raden je in ieder geval aan om eens te komen kijken naar onze winkels voor je tegelwerk van je badkamer of keuken. Zo heb je alles onder één dak!
Wij staan er bekend om dat wij snel en secuur werken. Wij stellen samen met jou een opleverdatum vast. Bij ons zit je dus niet onnodig maanden in de puinzooi van een verbouwing en zonder badkamer. Wij kunnen badkamers al binnen 6 werkdagen opleveren!
Ja, natuurlijk! Je kan bij ons een gratis offerte aanvragen. Deze offerte is uiteraard zoals de naam het al zegt: gratis. Natuurlijk is deze ook zonder verplichtingen, dus je zit nergens aan vast. Wacht daarom niet langer en klik hier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen van jouw droombadkamer.
Jazeker! Wij zijn erg stipt en nauwkeurig. Wij controleren bijvoorbeeld alle tegels die je aanlevert op beschadigingen en de afwerking voordat wij ze verwerken. Hierdoor ben jij gegarandeerd van een hoge kwaliteit en een geweldig eindresultaat.