Klusbedrijf Brabant is dé verbouwingspecialist waar je alles aan kan overlaten. Ontdek hier hoe:

 

Sloopwerkzaamheden

Heb je een oude badkamer die gesloopt moet worden? Geen probleem! Wij slopen je oude badkamer op vakkundige wijze en voeren het puin voor je af.

 

Bouwwerkzaamheden

Wij metselen nieuwe binnenmuren, maken wanden en frezen leidingen in de muren. Kortom: wij regelen alle bouwwerkzaamheden.

 

Elektrotechnische werken

Aansluiting voor je scheerapparaat of föhn? Spiegelkast met lampjes laten aansluiten? Afzuiginstallatie laten installeren? Wij regelen het!

 

Deuren en kozijnen vervangen

Nieuwe deuren of kozijnen nodig voor binnen of buiten? Wij adviseren, leveren en installeren nieuwe deuren en kozijnen inclusief beglazing.

 

Timmerwerken

Verlaagd plafond nodig met mooie ingebouwde spots of een mooie voorzetwand voor je inbouwtoilet? Wij regelen het.

 

Stukadoren

Wij stukadoren wanden en plafonds in allerhande soorten afwerkingen die je maar zou willen. Van spachtelputz tot gladpleisterwerk.

 

Tegelzetten

Advies nodig voor de juiste tegelkeuze? Wij helpen je graag. Daarna brengen wij vakkundig jouw vloertegels en muurtegels aan.

 

Loodgieterswerk

Natuurlijk dragen wij zorg voor alle benodigde loodgieterswerken, zoals waterleidingen, verwarmingsleidingen en afvoeren.

 

Sanitair installeren

Je mag zelf je eigen douche, wasbak, kranen en toilet van keuze uitzoeken bij een sanitairwinkel. Wij installeren jouw sanitair daarna zeer vakkundig.

 

Keukenmontage

Met onze keukenmontage dienst zorgen wij ervoor dat jouw keuken superstrak, deskundig en snel gemonteerd wordt inclusief de juiste afwerking.

 

Schilderwerken

Natuurlijk schilderen wij ook raam- en deurkozijnen en het plafond van je badkamer met de kleur van jouw keuze. Zo heb je een perfecte afwerking.

 

Kit werkzaamheden

Natuurlijk moet je badkamer ook waterdicht afgewerkt worden. Onze kitsspecialisten zorgen voor de perfecte kit afwerking.